Afbeelding
Foto: Studio Pannekoek

DRONIO faciliteert Nationale ThuisBingo

Algemeen

MAAS EN WAAL - Op initiatief van de landelijke organisatie KBO/PCOB startte maandag 6 april de Nationale ThuisBingo. Tot en met 28 april wordt er dagelijks tussen 13.00 en 14.00 uur live uitgezonden via www.denationalethuisbingo.nl. Op die manier kunnen mensen thuis genieten van het spelletje bingo. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Wehkamp en worden bovendien thuis afgeleverd.

Iedereen met een laptop, smartphone of tablet kan meespelen met de Nationale ThuisBingo. DRONIO Druten helpt leden en niet-leden die vragen hebben. Zij kunnen contact opnemen met Tonny Zeeuwen (tel. 06-30 79 20 75 of mail: voorzitter@droniodruten.nl) en Frans Steffens (tel. 06-36 53 36 21 of mail: secretaris@droniodruten.nl). Meerdere bestuursleden van DRONIO hebben zich als vrijwilliger aangemeld om dagelijks deelnemers thuis te bellen nadat het bingospel heeft plaatsgevonden.
Elke uitzending duurt circa één uur en er wordt geprobeerd drie rondes te spelen. Klik de getallen aan op de speelkaart op uw scherm met uw computermuis of, als u een tablet heeft, met uw vinger. Aan de zijkant ziet u steeds de vijf laatst getrokken getallen. Nadat tenminste één van de spelers bingo heeft wordt de speelkaart door de presentator leeggemaakt en begint het spel weer opnieuw. Na de uitzending worden alle winnaars gebeld en wordt verteld hoe men de prijs in ontvangst kan nemen.