Nieuws Hengelsport vereniging Deest

Algemeen

DEEST - Hengelsport vereniging Deest start dit jaar weer met enkele activiteiten waar jong en oud aan kan deelnemen. Ook de jaarvergadering staat weer op de planning.

Op zaterdag 21 maart doet Hengelsport vereniging Deest weer mee met de landelijke schoonmaakdag. Men start om 9.30 uur en alle hulp klein en groot is welkom. Samenkomst is parkeerplaats Uivermeertjes. Na afloop rond de klok van 12 uur is er koffie met gebak.

Op zaterdag 29 maart wordt er bij voldoende deelname een roofvisconcours georganiseerd in de nevengeul bij de Waal van 9.00 tot 12.30 uur.
Leden mogen een introducé mee nemen, maar ook niet leden die graag een hengel uit willen gooien zijn dan van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wie aan een van de activiteiten wil deelnemen moet zich wel vooraf aanmelden via ansvheumen@gmail.com.

De jaarvergadering wordt gehouden op dinsdag 31 maart a.s. in café Het Zwaantje Vriezeweg te Deest. De agenda 2020 en het verslag van 2019 kunt u vinden op dewebsite hsvdeest.mijnhengelsportvereniging.nl. Het bestuur hoopt op een goede opkomst en het is fijn als u zich even vooraf aanmeld.