Museum Tweestromenland kan hulp gebruiken op NLdoet-dag

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Museum Tweestromenland kan hulp gebruiken op NLdoet-dag: nieuwe vrijwilligers gevraagd.

Aanstaande zaterdag 14 maart, op de NLdoet-dag, is het voor Museum Tweestromenland de grote doe-dag! Binnen en buiten wordt gewerkt aan klussen als bijvoorbeeld ramen wassen en zemen, schoonmaken van goten, vegen van het parkeerterrein en het opknappen van de lijnen van de parkeervakken. Het afstoffen van de voorwerpen in het museum. Behalve deze voorbeelden is er nog veel, veel meer. Onze vaste vrijwilligers gaan met zijn allen aan de slag. Kom kijken en helpen en ervaar hoe het is om samen vrijwilligerswerk te doen. Nieuwe vrijwilligers die ons deze en andere dagen willen komen helpen zijn van harte welkom. We beginnen om 9.00 uur en verwachten rond 16.00 uur klaar te zijn. Informatie over vrijwilligerswerk is aanwezig.

Naast het klussen maken we er een gezellige dag van. Aanvang 9:00 uur is, er koffie en thee en om half elf een koffiepauze. De lunch is om 12:30. Voor broodjes, koffie, thee, melk etc. wordt gezorgd door het museum. We nemen hiervoor de tijd en beginnen weer rond half twee. We gaan er vanuit dat om vier uur de klussen geklaard zijn en het museum er weer piekfijn bij staat. Dat vieren we dan met een drankje.

Wilt u ons helpen op NLdoet-dag? Meld dit dan a.u.b. aan bij c.vankerkhof43@gmail.com of info@museumtweestromenland.nl U kunt Chris van Kerkhof ook bellen voor meer informatie of aanmelden op 0487-593528.