Feestduo Happy Ouwer op de Pronkzitting van c.v. De Blauwe Bok
Feestduo Happy Ouwer op de Pronkzitting van c.v. De Blauwe Bok Foto: Eigen

Pronkzitting De Blauwe Bok

Algemeen

Druten – Zaterdag 8 februari a.s. houdt Stichting Carnaval "De Blauwe Bok"in Druten haar traditionele jaarlijkse pronkzitting. Deze zitting vindt plaats in d'n Bogerd en begint om 20.00 uur.

Prins Sander d'n Urste en Jeugdprins Sil d'n Urste, die de afgelopen maanden al enkele malen officieel voor het voetlicht mochten treden, zijn trots om een keur van artiesten van eigen bodem te mogen begroeten.

Daarom maken de organisatoren melding van een avond vol actie, plezier, ontspanning en gezelligheid.Na de verwelkoming zal het spits worden afgebeten door de dansgarde die speciaal voor deze zitting een nieuwe dans hebben ingestudeerd. Uiteraard zijn de leden van de Dikke Buiken Club ook weer van de partij, evenals De Kouwe Kletsers, Orde van Oud-Prinsen, de Vrolijke Froalie, en tal van andere groepen uit Druten. Op deze avond zal ook een heuse traditie door Prins Sander d'n Urste worden voortgezet. Tijdens zijn verkiezing als Prins der Blauwe Bokken beloofde Sander, in navolging van Oud-Prins Stefan d'n Urste, ook een echte carnavalskraker op cd te zetten. Op deze avond zal dan ook de carnavals cd van Prins Sander d'n Urste voor het eerst het levenslicht zien en live door hem ten gehore worden gebracht. Ook Jeugdprins Sil d'n Urste heeft een prachtig feestnummer op CD gezet en ook deze zal tijdens de pronkzitting zijn première beleven. Het geheel van deze pronkzitting wordt muzikaal omlijst door de Free Style Herrie Kapel en de presentatie is in handen van Erik Klaassen. De zaal gaat om 19:30 uur open; het programma begint om 20:00 uur. De entree is gratis.