Afbeelding
Foto: All-inn verspreidingen

Bezorgers gezocht voor de Maas&Waler

Algemeen

MAAS EN WAAL – Vanaf 1 maart 2020 zal deze krant bezorgd gaan worden door een andere verspreidorganisatie. Helaas lukt het de huidige verspreider niet om voor alle wijken een bezorger te vinden. De nieuwe verspreider All-Inn verspreidingen zal, ondersteund door de oude verspreider Pepag uit Deest, ervoor gaan zorgen dat de Maas&Waler en de lokale folders weer netjes bezorgd worden. Dat zal meestal gewoon door uw vertrouwde bezorger gebeuren.

De verspreiding van de Maas&Waler werd naar alle tevredenheid tot 1 oktober 2019 door Pepag uit Deest gedaan. Doordat Pepag aan De Persgroep (na het stoppen van de Waalkanter en Koerier Beuningen) een grote klant kwijtraakte besloot het bedrijf te stoppen met de werkzaamheden. De verspreiding van slechts één weekblad bleek niet meer rendabel, mede doordat er steeds meer folders verdwenen naar de bulkpakketten in het weekend.

De Maas&Waler wilde wel graag op woensdag blijven verschijnen, midden in de week en ruim voor het weekend. Een gunstig moment voor lezer én adverteerder. Gelukkig bleek er een verspreider in de regio die de klus graag wilde klaren, Elba Logistics uit Oss.

Er werd actief gezocht naar nieuwe bezorgers en het leek de goede kant op te gaan. Na de jaarwisseling nam het aantal klachten helaas toe. De Maas&Waler heeft de bezorging uitbesteed en erop vertrouwd dat klachten in behandeling worden genomen en bezorgers worden aangesproken indien er niet wordt bezorgd. Ondanks diverse toezeggingen is dit helaas niet goed gebeurd.

Huidige klachten
We zijn nu zelf in kaart aan het brengen in welke wijken er niet goed wordt bezorgd. Het is daarom van belang uw klacht door te geven aan de Maas&Waler, ook als u eerder uw klacht heeft doorgegeven via Elba Logistics. Dat kan via www.demaasenwaler.nl/klacht

of door een e-mail te sturen met uw adres naar info@demaasenwaler.nl. De Maas&Waler hoopt zo snel mogelijk de gegevens te ontvangen van de betreffende wijken, zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.

Meld je aan
Vanaf 1 maart zal All-Inn verspreidingen de verspreiding van de Maas&Waler verzorgen. Ze gaan vanaf nu van start met het in kaart brengen van alle wijken. Pepag uit Deest gaat hierbij helpen en tevens zullen ze zorg gaan dragen voor het uitrijden van de kranten. Alle bezorgers krijgen dan als vanouds de krant thuis bezorgd door Pepag. Bezorgers kunnen zich vast aanmelden bij de verspreider via www.allinnbezorger.nl of 0571-274137. Bezorg je nu al de Maas&Waler? Dan krijg jij natuurlijk voorrang op je eigen wijk. Vergeet dit niet aan te geven bij je aanmelding.

Bedankt voor uw begrip
Bij de Maas&Waler doen we ons best om iedere week weer een mooie huis-aan-huis krant te maken. Het gaat ons aan het hart dat we momenteel niet iedereen kunnen bereiken. Hoewel we graag zouden zien dat vanaf volgende week iedereen de krant weer netjes krijgt, zijn we hiervoor afhankelijk van derden.

Om in de tussentijd toch zoveel mogelijk mensen te bereiken, hebben we gezorgd voor extra afhaalpunten en op www.demaasenwaler.nl vindt u, naast dagelijks nieuws, ook iedere week de volledige bladerbare krant.

Extra afhaalpunten
Beuningen - Jumbo en gemeentehuis
Beneden-Leeuwen - Jumbo en gemeentehuis
Bergharen - supermarkt Pekel
Druten - Plus, AH, uitgeverij de Maas&Waler
Dreumel - bakkerij Gremmee
Appeltern - Moeke Mooren
Weurt - MFA 't Kloosterhof
Winssen - Jumbo