Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in Maas en Waal

Algemeen

MAAS EN WAAL - Alle basisschoolkinderen in de gemeente Druten en West Maas en Waal ontvangen woensdag 5 februari het boekje: Sjors Sportief/Creatief. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (veelal gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. De officiële kick off van Sjors Sportief/Creatief 2020 vindt plaats op basisschool De Tweestroom in Altforst en basisschool De Octopus in Horssen.

Het concept Sjors Sportief/Creatief, geïnitieerd en uitgevoerd door Actief Maas en Waal, is vorig jaar voor het eerst gelanceerd. Met ruim 1.300 deelnemers bleek dit concept een groot succes. Op dit moment zijn er ruim 70 organisaties die gezamenlijk voor een aanbod van bijna 150 activiteiten zorgen. Op de website www.sjorssportief.nl kunnen ouders en kinderen het complete aanbod vinden en zich inschrijven voor de activiteiten.

Inschrijven
Inschrijven voor een of meerdere activiteiten is mogelijk vanaf woensdag 5 februari om 15.30 uur. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten aanmelden als zij zelf willen. Inschrijven kan het hele jaar 2020.