Afbeelding
Foto: Maya van de Pol-Gerrits

Toneelgroep Horssen schittert

Algemeen

Horssen - Afgelopen weekend bracht Toneelgroep Horssen met smaak het moordmysterie 'Dodelijke schittering' op de planken. Nog te zien op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari om 20.00 uur in Dorpshuis De Horst.

De spanning was om te snijden in de zaal tijdens de meest ijselijke momenten van deze prachtige whodunnit. Het stuk laat zien hoe de familieleden van de heer Cooper bij elkaar komen in diens landhuis, om te horen wat zij gaan erven van hun oom.

Belangrijk erfstuk is een kostbare diamant waar een vloek op rust. De ene na de andere moord volgt elkaar op, maar wie van de hebzuchtige aanwezigen is de dader?

Toneelgroep Horssen laat zich wederom van haar sterkste kant zien: met gevoel voor stijl, timing, spelkwaliteit en een smaakvol decor wordt het publiek anderhalf uur vermaakt. Debutanten Ellen en Nico van Rijn sluiten naadloos aan bij de meer ervaren spelers en weten evenals de rest van de groep te profiteren van de strakke regie van Ilse Schaminée.

Momenten van huiveren en genieten wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor je je als toeschouwer geen moment verveelt. Een echte aanrader!

Kaarten á 9 euro zijn nog te reserveren via www.toneelgroephorssen.nl of telefonisch 0487 79 45 25.

Afbeelding
Afbeelding