Kom kijken naar de mooie kerststal

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - In het weekend van 21 en 22 december zal er in het centrum van Beneden-Leeuwen, in het kader van Lauwe on Light, van alles te doen zijn. Ook het museum Tweestromenland doet mee! Vanaf het museum is onze straat verlicht tot de Zandstraat. Ook bij het museum zullen veel lichtjes voor een gezellige wintersfeer zorgen.

In het museum is dan een grote kerststal te bewonderen zijn. En natuurlijk kunt u ook de tentoonstelling 'Bevrijding zonder vrede' komen bekijken. De koffie staat klaar en dit weekend kunt u er ook heerlijke appelbeignets bij krijgen. Maar ook chocolademelk met of zonder slagroom. De kinderen mogen een kerstkransje uit de boom pakken.

Het museum is open op 21 december van 13.30 tot 22.00 uur. Op zondag van 13.30 tot 18.00 uur. De kerststal zal blijven staan tot …

Op zaterdag- en zondagmiddag 21 en 22 december is de entreeprijs zoals gebruikelijk 6 euro. Op 21 december kunt u na 17.00 uur alleen de tentoonstelling 'Bevrijding zonder Vrede' bekijken en natuurlijk de kerststal. De entreeprijs is dan 3 euro.

Wilt u alleen de kerststal bezichtigen, dan is de toegang gratis.