Tweede zespuntenwedstrijd voor AWC levert drie punten op

Waar het tegen Nuenen niet lukte (0-0) heeft AWC van directe concurrent SV Meerssen wel weten te winnen. In de tweede helft beslisten de aanvallers van de thuisploeg de wedstrijd: 3-1. Door de overwinning haalt AWC de tegenstander in.

Met twee overwinningen en een gelijkspel in de laatste drie duels ging AWC met een goed gevoel dit duel in. Dat resulteerde dan ook in een voorsprong. Na een 1-2'tje werkte spits Safa Kizir de bal in het doel. SV Meerssen kwam wel op gelijke hoogte, door een fantastische vrije trap van Lloyd Borgers, die de bal stijf in de kruising schoot.

De bezoekers kwamen sterker uit de kleedkamer voor de tweede helft, maar AWC hield stand. De tweede voorsprong werd bereikt na een wonderschone actie van Kizir. Hij dribbelde de hele verdediging voorbij en stelde Boy Visser in staat om te scoren. Ook de 3-1 was van grote schoonheid; Youri Hubers tikte de bal atletisch terug op Fren Stevens, die daarna doel trof.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Sven Jansen, Nicky van de Groes ©, Idar Kramer, Job van de Groes; Dennis Straten, Youri Hubers, Daan Pauwels; Boy Visser, Safa Kizir ('76 Fren Stevens), Daan de Bruijn ('86 Jorn Reuvers)