De jubilarissen gingen met voorzitter Hans Berendsen op de foto. Staand van links naar rechts: Anthony van Elk, Tonny Willems, Toon Koppers, Hans Berendsen
De jubilarissen gingen met voorzitter Hans Berendsen op de foto. Staand van links naar rechts: Anthony van Elk, Tonny Willems, Toon Koppers, Hans Berendsen Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 huldigt jubilarissen

Algemeen

DRUTEN - Tijdens de Algemene Jaarvergadering van DIO'30 op woensdag 27 november 2019 werden leden in het zonnetje gezet en gehuldigd voor het feit dat zij 60, 50 of 40 jaar lid zijn van de vereniging.

In de categorie 60 jaar zou Albert Stevens worden gehuldigd, maar hij was helaas niet aanwezig en had de speld reeds ontvangen. Toon Koppers kon de speld van 60 jaar lidmaatschap wel worden opgespeld. Tonny Willems werd gehuldigd vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap. Tot slot was Anthony van Elk nog 40 jaar lid, evenals Wilfred de Vrught en Ard van Kampen maar de laatste 2 waren niet aanwezig om de speld en bloemen in ontvangst te nemen.

Nadat de aanwezige jubilarissen waren gehuldigd en een bos bloemen hadden ontvangen gingen ze samen met DIO'30 voorzitter Hans Berendsen op de foto.