25-jarig jubileum Bridgeclub ALERT

Algemeen

BEUNINGEN - Op 14 december 2019 viert Bridgeclub ALERT haar zilveren jubileum. 25 jaar geleden werd met veel enthousiasme en energie de club opgericht. Veel Beuningenaren en inwoners van omliggende gemeenten vonden al snel hun weg naar onze club. De eerste jaren groeide het aantal leden dan ook gestaag. In 2009 telden we zelfs 98 leden. Er werd gespeeld in 4 lijnen. Nu zijn we gestabiliseerd op rond de 60 leden en spelen we in 2 lijnen. Vermeldenswaard is, dat 6 bridgers van het eerste uur nog altijd lid zijn.

Bij het bridgen speelt leeftijd geen enkele rol. Als u jong en actief van geest wilt blijven wordt u van harte uitgedaagd om bij onze club te komen spelen. Voor de beginnende bridgers organiseren wij bridgecursussen, voor de "herintreders"gastspeelavonden en voor de gezelligheid de kerst-, paas- of slotdrive.

BC ALERT speelt in Sporthal De Tinnegieter Leigraaf 2 in Beuningen op de maandagavond van 19.30 – 23.00 uur. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen per mail bolponten@hotmail.com of telefonisch met de secretaris tel.nr. 024-6778156