Pleegouders gezocht Druten

Algemeen

DRUTEN - Van 30 oktober tot en met 6 november is er landelijk aandacht voor de Pleegzorg. Kinderen moeten zorgeloos kunnen opgroeien, in hun eigen gezin. Maar soms kunnen zij, door uiteenlopende redenen, voor een korte of langere tijd niet thuis wonen. In die gevallen kan een pleeggezin uitkomst bieden. Momenteel is er een groot tekort aan pleegouders. De gemeente Druten is dan ook op zoek naar pleeggezinnen, waar deze kinderen terecht kunnen. Het liefst in hun eigen omgeving.

Voor inwoners van de gemeenten Druten en Wijchen, die meer willen weten over pleegzorg, verzorgt zorgorganisatie Entrea een informatieavond op maandag 18 november in het Kasteel, Kasteellaan 9 in Wijchen. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Aanmelden kan per mail via m.deenen@entrealindenhout.nl. Meer informatie: www.druten.nl.

Spandoek

Wethouder Sjef van Elk onthult tijdens de rust van de voetbalwedstrijd tussen DIO'30 1 - DCS 1 op zondag 3 november een spandoek met als thema pleegzorg, om nog meer pleegouders te vinden in Druten. Deze onthulling is rond 14.45 uur op sportpark de Gelenberg.