vlnr: Jos Scheurink (bestuurslid STSN), Frenchi Leegstraten (LaLa-Ladies), Britt Kersten, Jan-Paul Wagenaar (voorzitter STSN), Hildegard Kruisbergen (LaLa-Ladies)
vlnr: Jos Scheurink (bestuurslid STSN), Frenchi Leegstraten (LaLa-Ladies), Britt Kersten, Jan-Paul Wagenaar (voorzitter STSN), Hildegard Kruisbergen (LaLa-Ladies)

LaLa-Ladies steunen project Database van STSN

Algemeen

NIJKERK - Op zaterdag 5 oktober was het eindelijk zover. De LaLa-Ladies gingen op weg naar Nijkerk, waar een contactdag van de Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland werd georganiseerd. Doel: het overhandigen van een mooie cheque t.w.v. 1.000 euro.

Het avontuur begon in 2015, toen Frenchi en Hildegard, oftewel de LaLa-Ladies besloten om voor de lol een carnavals-CD uit te brengen. Omdat het nichtje van één van de ladies, Britt, de ziekte Tubereuze Sclerosis heeft, besloten zij direct dat evt. opbrengsten hiervan naar de Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland (STSN) zouden gaan. Maar daar bleef het niet bij. Het zingen smaakte naar meer en het repertoire werd al snel uitgebreid met smartlappen, oud-hollandse en moderne meezingers, maar ook wat Engelstalig en Country. Zelfs rond de kerst zijn zij actief met een bekend Engels- en Nederlands kerstrepertoire. Inmiddels verzorgen zij regelmatig optredens in verzorgingstehuizen, bij activiteiten van ouderenbonden of vrijwilligersverenigingen en op feestjes. Van de opbrengsten wordt er standaard een klein bedrag apart gehouden voor de stichting.

Afgelopen zaterdag konden zij daarom deze stichting blij verrassen met een prachtige cheque, welke besteed zal gaan worden aan het project Database. De cheque werd overhandigd door Britt en de contactdag werd natuurlijk muzikaal afgesloten door de LaLa-Ladies. Alles werd vastgelegd door Berrie Croonen, die voor deze gelegenheid met de ladies naar Nijkerk was afgereisd.

Maar uiteraard blijft het hier niet bij, de LaLa-Ladies gaan door op dezelfde voet en blijven de stichting ook in de toekomst steunen.

Meer informatie van de stichting, zie www.stsn.nl. Meer informatie over de LaLa-Ladies, zie www.facebook.com/lalaladies2, mail naar lalaladies2@gmail.com of bel 06-53757322.