Nieuwe verspreider de Maas&Waler

Algemeen

MAAS EN WAAL - De Maas&Waler wordt vanaf deze week verspreid door Elba Logistics. Pepag verspreidingen is per 1 oktober gestopt met de huis-aan-huis verspreiding van de Maas&Waler, de Maas&Waalkanter en Koerier Beuningen.

Ondanks het wegvallen van de bezorging van de Maas&Waalkanter en Koerier Beuningen, hebben veel bezorgers aangeven de Maas&Waler te willen blijven bezorgen. De Maas&Waler verschijnt in een oplage van 28.440 exemplaren. Dit zijn enorm veel brievenbussen. Het kan dus helaas zo zijn, dat er voor een aantal wijken nog geen bezorger is gevonden. Elba Logistics hoopt op korte termijn voor alle wijken een bezorger te hebben gevonden.

Om te zorgen dat iedereen toch de Maas&Waler kan lezen, worden er de komende tijd extra kranten gedrukt die kunnen worden afgehaald op centrale punten, zoals supermarkten. Deze kranten zullen vanaf donderdag beschikbaar zijn.

Geen krant ontvangen? Meld dit dan via www.demaasenwaler.nl/klacht. Op deze locaties kunt u terecht voor een exemplaar: Jumbo in Beneden-Leeuwen, Jumbo in Beuningen, Buurtsuper Pekel in Bergharen, Jumbo in Dreumel, AH in Druten en Plus in Druten, Moeke Mooren in Maasbommel en Jumbo in Winssen.