Jury Appelternkwis 2018
Jury Appelternkwis 2018 Foto: Peter Schaap

Inschrijving 6e Appelternkwis geopend

Algemeen

APPELTERN - Stichting Kom naar de Kern presenteert op zaterdag 26 oktober in Ontmoetingscentrum De Schuur de 6e Appelternkwis! Een supergezellige Appelternse avond, waar in teamverband gestreden gaat worden om de eer en om de KAT: de Ken Appeltern Trofee! Daarnaast zijn er door de deelnemende teams weer prijzen te winnen voor originaliteit en mooiste uitdossing.

Na het afscheid vorig jaar van Kees Konings als presentator van de Appelternkwis, wordt reikhalzend uitgekeken naar wie hem dit jaar gaat opvolgen. Dit is meteen de eerste quizvraag, die teams direct na inschrijving mogen beantwoorden. Ook krijgt elk team vooraf een klusopdracht, waarvan het resultaat een dag voor de Appelternkwis moet worden ingeleverd. De overige vragen doen zowel een beroep op lokale als algemene kennis en worden op 26 oktober door de nieuwe presentator(s) aan de teams voorgelegd. Aansluitend worden de prijswinnaars bekend gemaakt en eindigt de avond met een gezellige afterparty.

Ook meedoen aan de Appelternkwis? Inschrijven kan tot en met 20 oktober via www.mooi-appeltern.nl. Deelname kost 15 euro per team.