Alzheimer Café in Druten weer van start

Algemeen

DRUTEN - Het Alzheimer Café in Druten gaat na de zomerstop weer van start. Op maandag 2 september gaat het in de eerste bijeenkomst over de eerste tekenen van dementie.

Michelle Mattern is specialist ouderengeneeskunde en in die hoedanigheid onder andere werkzaam op de Kasteelhof in Druten. In haar dagelijkse werk komt ze regelmatig geheugenproblemen tegen. Maar hoe herken je nu beginnende dementie? Horen de geheugenproblemen van je naaste of van jouzelf gewoon bij het ouder worden of is er meer aan de hand? En wanneer is er reden tot zorg?

Op welk moment maak je een afspraak met de huisarts? Die kan je gerust stellen of op weg helpen naar de juiste diagnose.

Michelle weet hier alles van en zal proberen op 2 september daar wat duidelijkheid over te scheppen.

Het Alzheimer Café wordt elke eerste maandag van de maand gehouden in het Mamre, naast de Protestante kerk in Druten, Kattenburg 59.

De avond begint steeds om 19:30 uur, maar de zaal is al om 19:00 uur open. Dan staat de koffie klaar. De entree is gratis en ook dat kopje koffie of thee krijgt u erbij. En als u wilt krijgt u er in de pauze nog een. Iedere belangstellende is welkom en aanmelden is niet nodig. Voor verdere inlichtingen: Jessie Reulen, 0487-510126