Inschrijven Huttenbouw Afferden

Algemeen

AFFERDEN - De vrijwilligers van het SOK-team zijn al in volle voorbereiding voor de aankomende huttenbouwdagen op 7, 8 en 9 augustus.

Het thema is alweer een tijdje geleden bekend gemaakt met een filmpje waarin de aankomst van een Romeinse keizer, keizerin en een klein gevolg soldaten te zien was. Het terrein waar ze uiteindelijk op belandden bleek nog erg leeg te zijn en er waren nauwelijks sporen van een nederzetting.

Het kleine groepje Romeinen krijgt het natuurlijk zonder hulp niet voor elkaar om dit te realiseren en dat is dus de reden dat we hulp inroepen. Hierbij vragen we dus alle kinderen van de St Victorschool of kinderen die wonen in Afferden en op de basisschool zitten om mee te komen helpen. Samen kunnen we bouwen aan een heuse Romeinse nederzetting waarin we natuurlijk allerlei avonturen gaan meemaken.

Het inschrijfboekje zal deze week op school verspreid worden, maar je kunt vanaf nu ook op deze website inschrijven (ook als hulpouder). Ga hiervoor naar de inschrijfpagina: http://www.sokafferden.nl/2019-inschrijving/.