Afbeelding

BolderPop maakt artiesten bekend

Algemeen

DRUTEN - Op zondag 13 oktober zal het Pax Christi College in Druten op zijn grondveste schudden. De aula van de middelbare school is dit jaar het decor van de vijftiende editie van BolderPop, het populaire festival voor mensen met een beperking.

BolderPop is een festival zonder winstoogmerk en de organisatie is daarom het afgelopen jaar op verschillende fronten actief geweest, om gelden binnen te harken, waarmee deze lustrumeditie bekostigd kan worden. Zo werden bij Carwash Druten auto's gewassen, organiseerde men een winterdiner en werden tijdens het jaarlijkse Dickens Festijn heuse 'bolderkoeken' verkocht.

Op 13 oktober opent FeestDj Jordi het programma rond de klok van twaalf in de middag. Daarna zullen niemand minder dat Country Wilma, Het Feestteam, Roy Donders, Yes-R en Marco Kraast een optreden verzorgen. Voor de veertiende editie is niemand minder dan Jochem van Gelder uitgenodigd als presentator.

Tickets zijn al te verkrijgen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Bolderpop2019, bij Van den Huk Foto en tijdens openingstijden bij de afdeling Recreatie in de Wielewaal op 's Heeren Loo. Kaarten kosten 25 euro, begeleiders (maximaal 1 per 2 bezoekers) kunnen voor 2,50 euro mee naar binnen.