Het team van De Zaak van Ruud, Ruud Donders tweede van rechts.
Het team van De Zaak van Ruud, Ruud Donders tweede van rechts. Foto: Ger Loeffen

Genomineerden Ondernemer van het jaar 2019 Beuningen bekend

Algemeen

BEUNINGEN - De gemeente Beuningen organiseert dit jaar voor de twaalfde keer het jaarlijkse business event met de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen. Op woensdag 2 oktober vindt het business event plaats bij Gasterij de Arend te Winssen. Angela Verkuijlen verzorgt de presentatie van de avond. Afgelopen voorjaar deed de gemeente Beuningen een brede oproep om ondernemers voor te dragen voor de titel Ondernemer van het Jaar.

Een onafhankelijke jury koos uit alle voordrachten drie genomineerden en maakte de namen aan de gemeente bekend. De gemeente bracht deze ondernemers persoonlijk op de hoogte van hun nominatie. De genomineerden zijn dit jaar: Ruud Donders van De Zaak van Ruud, Gerben Dudok en Rob van Kessel van DROOM! Beuningen en André Weijers van André Weijers Grond-, Weg- en Waterbouw. De jury beoordeelt de genomineerden en maakt een keuze aan de hand van verschillende criteria.

Talent Award
Afgelopen voorjaar konden ook ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn worden voorgedragen voor de Talent Award 2019. De jury maakt de nominaties hiervoor deze zomer bekend.

Programma
Het business event start op 2 oktober om 19.30 uur. Ondernemers uit de gemeente Beuningen zijn van harte welkom om aanwezig te zijn met maximaal 2 personen per bedrijf. De toegang gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar ondernemen@beuningen.nl