Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Parajump tijdens De Rijk Back2School Party

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni is de 15e editie van De Rijk Back2school Party. Tijdens de verkiezing 'beste Kantoor-schoolshop van Nederland' werd het evenement geprezen door de jury. En dat is niet voor niets, het evenement trekt bezoekers uit heel midden Nederland, van Venlo tot Arnhem en van Nieuwegein tot Den Bosch.

Tijdens de Back2school Party zijn er live dj's in de winkel en kunnen bezoekers alle benodigdheden vinden voor een geslaagd schooljaar: de allernieuwste schoollijnen, meer dan 300 schoolagenda's (met een gratis ijsje van Ohlala), deskundig advies van grote merken zoals Pritt, Edding en Maped Bic. Ook zal er voorlichting gegeven worden door Regiobank Acam over verantwoord omgaan met geld. Klanten krijgen 15 procent korting met hun VIP-pas (aan te vragen via: info@derijkkantoorshop.nl) en bij hun aankoop tevens een goed gevulde Goodiebag mee naar huis.

Parajump
Speciaal dit jaar is een gratis ritje in de Parajump. Klanten krijgen een gratis kaartje bij aankoop van 25 euro aan schoolspullen. Meer informatie: www.derijkkantoorshop.nl.

De Rijk Back2school Party is vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.