Stan van den Dobbelsteen (links) en Frank de Bruijn (rechts) in een nu nog lege Ziggo Dome.
Stan van den Dobbelsteen (links) en Frank de Bruijn (rechts) in een nu nog lege Ziggo Dome. Foto: Het Feestteam

Feestteam gastheer van Grootste Feestcafé van Nederland

Algemeen

DRUTEN/WIJCHEN - Op zaterdag 25 januari opent Het Grootste Feestcafé van Nederland voor het eerst zijn deuren in de Amsterdamse Ziggo Dome. Gastheren van het kersverse evenement zijn Drutenaar Stan van den Dobbelsteen en Wijchenaar Frank de Bruijn, samen beter bekend als Het Feestteam, meermaals verkozen tot beste feestact van Nederland.

Collega Rob Kemps, alias Snollebollekes, bewees eerder dit jaar dat feestmuziek helemaal hot is, toen duizenden feestvierders naar het Gelredome in Arnhem trokken voor zijn concert. Van den Dobbelsteen en De Bruijn introduceren nu, met niemand minder dan MoJo Concerts, een heel nieuw concept, waarmee een lang gekoesterde droom van het duo uitkomt. Hoewel beide heren in de afgelopen jaren op alle grote en bekende podia in Nederland en buitenland stonden, waren zij niet eerder de absolute hoofdact van een evenement van dit formaat.

De Maas&Walers staan er echter niet alleen voor. Vrienden van de show: Django Wagners, Gebroeders Ko, De Alpenzusjes Tirol, Stef Ekkel, Zanger Kafke, PartyfrieX, Peter Beense, Vieze Jack en Henk Dissel, zullen samen met Het Feestteam het Amsterdamse concertwalhalla op zijn grondvesten doen schudden.

Tickets voor het evenement zijn vanaf vrijdag 14 juni verkrijgbaar via Ticketmaster.