Beunings Kampioenschap Stoepranden

Algemeen

BEUNINGEN - Woensdag 12 juni, de dag van de Nationale Buitenspeeldag, organiseert Beuningen Samen in Beweging in samenwerking met de Woemisoos van Jeugdactiviteitencentrum Hot Spot van 13:30-16:15 uur voor het derde jaar de Beuningse kampioenschappen Stoepranden.

Ken jij het ouderwetse spelletje stoepranden nog? Samen met vriendjes en vriendinnen de straat op en de bal tegen de stoepranden gooien en kijken wie er de meeste punten uiteindelijk heeft.

In sommige wijken is het helaas bijna niet meer mogelijk om dit spel te spelen omdat in veel wijken de stoepranden zijn verdwenen. Vandaar dit oud-Hollandse spel tijdens de Nationale Buitenspeeldag bij het Jeugdactiviteitencentrum Hot Spot, waar hele goede stoepranden voor de deur liggen. Het kampioenschap stoepranden is van 13:30 uur tot 16:15 uur bij Rijstveld 4 in Beuningen.

Kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn van harte welkom. Inschrijven kan via info@beuningensameninbegweging.nl; vermeld je naam, klas, school en je leeftijd. Inschrijven kan ook op woensdag 12 juni om 13:30 uur bij Jeugdactiviteitencentrum Hot Spot.