MHCB Dames 1
MHCB Dames 1 Foto: Wil Kuijpers

Kampioenen MHCB

Algemeen

BEUNINGEN - MHCB heeft de afgelopen maanden goede zaken gedaan. Diverse teams sleepten het kampioenschap binnen. Dames 1 won afgelopen zondag met 1-3 van Apeldoorn, en werd daardoor met één punt verschil kampioen in de eerste klasse. De ploeg komt volgend seizoen uit in de overgangsklasse. Naast Dames 1 werden ook jongens C1, jongens D1, meiden D1 en D4 en Dames veteranen A kampioen.

MHCB Jongens C1 Kampioen Subtop - klasse
Afgelopen zaterdag 1 juni wist Beuningen met 0-7 te winnen van Deventer. Door deze monsterzege werden de hockeyboys in blue kampioen. Het was geen makkelijke weg naar het kampioenschap. In de eerste wedstrijden na de winterstop zag het er niet naar uit dat de jongens op de eerste plaats zouden eindigen. Maar door fantastisch samenspel, hard werken, en de goede aanwijzingen van de coaches Mike en Sjoerd werd er de afgelopen weken gewonnen van concurrenten Nijmegen (1-2) en Apeldoorn (3-2). Hiermee hebben de jongens laten zien dat zij de terechte kampioen zijn geworden van de subtop-klasse!

Jongens D1 zeker van kampioenschap
In het laatste speelweekend hadden de hockeyjongens D1 een overwinning nodig om kampioen te worden. Zaterdag 1 juni werd met 5-1 gewonnen van Union. Daarmee werd het kampioenschap binnengehaald. Gefeliciteerd jongens!

Dames Veteranen A ongeslagen kampioen
De doelstelling van Dames veteranen A dit seizoen was kampioen worden. Dat is gelukt! Ze hebben deze competitie één wedstrijd gelijk gespeeld en de overige gewonnen. Met in totaal 101 doelpunten voor en maar 9 tegen. Daarmee zijn ze de terechte kampioen en promoveren ze naar de Hoofdklasse.

MHCB Meisjes D4 is kampioen
Na de zaal zijn de hockeymeiden D4 ook op het veld kampioen geworden. Amber, Anne, Anne-Sophie, Do, Duna, Evi, Isis, Isa, Jasmijn, Maud, Sofie, Noortje en Suus hebben dit jaar hard gewerkt en hebben veel geleerd. Een hele knappe prestaties voor deze meiden die voor het eerst in de D spelen!

Beuningse hockeymeiden D1 kampioen
MD1 is met nog twee wedstrijden te spelen zaterdag 18 mei al kampioen van de 2A poule. Deze zaterdag werd er met 7-1 gewonnen van HCM. Dit is al het 2e kampioenschap dit seizoen! Na de zaal hebben ze ook laten zien buiten de beste te zijn. Het team van Aemy, Barbara, Caitlin, Emmelie, Fenne, Frederique, Florijn, Florine, Joelle, Lotte, Maud en Noora heeft er hard voor gewerkt. Gefeliciteerd meiden!

MD4
Dames veteranen A
Jongens D1
Jongens C1