Afbeelding
Foto: Carnavalsvereniging De Dijkvelders Ewijk

Kaartverkoop Carnaval in Zottendael Ewijk gaat van start

Algemeen

EWIJK - De voorbereidingen voor Carnaval 2019 in Zottendael zijn al geruime tijd in volle gang. Met het thema Helemaal Hollands belooft het weer een geweldige Carnaval te worden, de rood-wit-blauwe vlaggen worden tevoorschijn gehaald en Ewijk is klaar voor weer een oergezellige Carnaval.

Aanstaande zaterdag 9 februari is het zover en gaat de kaartverkoop van start. De verkooppunten zijn De Ouwe Deeg Ewijk, De Stofwolk Ewijk, Van de Boogaard Tweewielers Ewijk. De kaarten dienen contant betaald te worden, en bij voorkeur gepast. Pinnen is helaas niet mogelijk. De kaarten kunnen niet gereserveerd worden en het is tevens niet meer mogelijk om donateur te worden voor dit jaar.

De Dijkvelders hoopt iedereen te zien in de carnavalstent op het terrein van de Ouwe Deeg in Ewijk. Samen met jong en oud gaan zij er weer een fantastische Carnaval van maken. De prinsenteams staan te trappelen om samen met heel Zottendael dit feestje te gaan vieren. Prins Marco d'n Urste en Jeugdprins Olivier d'n Urste zijn er samen met hun teams helemaal klaar voor. Zij zullen voorop gaan in de polonaise en met regelmaat hun prinsenlied ten gehore brengen. Graag tot ziens in het Zottenhuus.

Voor meer informatie bezoek de website www.dijkvelders.nl of bezoek de facebook pagina CV De Dijkvelders Ewijk