Informatieavond Centrumvisie Horssen

Algemeen

HORSSEN - Op woensdag 30 januari is er om 19.30 uur een informatieavond in de Horst in Horssen. Tijdens deze avond presenteert de initiatiefgroep, bestaande uit inwoners en ondernemers uit Horssen, een concept van de Centrumvisie Horssen.

De initiatiefgroep heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het opstellen van deze visie. Zij hebben hun ideeën op papier gezet. De gemeente heeft hen gefaciliteerd. De conceptversie is klaar. De initiatiefnemers delen hun ideeën graag met de inwoners en ondernemers in Horssen om te horen wat zij ervan vinden. Op basis van de reacties tijdens deze avond wordt er een definitieve versie gemaakt. Vervolgens gaat een projectgroep aan de slag met het uitwerken van de visie. Voor deze projectgroep zoekt de initiatiefgroep nog deelnemers. Vrijwilligers kunnen zich tijdens de avond aanmelden of per mail (f.warrens@drutenwijchen.nl).

Het programma is als volgt:

  • 19.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
  • 19.45 uur: Welkom door wethouder André Springveld
  • 19.50 uur: Korte toelichting op het proces tot nu toe, de conceptversie Centrumvisie Horssen en het verdere proces door Ben van Ooijen en Paul Groenen
  • 20.00 uur: Gelegenheid om de (concept) plannen te bekijken en uw zorgen en ideeën te delen met de leden van de initiatiefgroep. Mogelijkheid om op te geven voor de projectgroep Centrumvisie Horssen.