Afbeelding
Foto: Tik Hard

Drie teams Tik Hard kampioen

Algemeen

WAMEL - De najaarscompetitie van 2018 was een succesvolle voor tafeltennisclub Tik Hard uit Wamel. Maar liefst drie teams wisten de titel te grijpen in hun klasse.

Het nieuw gevormde Tik Hard 2 met Wesley Litjens, Luc Tiedink, Roberto van Zanten en Peter Schenkels wist meteen toe te slaan in de derde klasse van de NTTB Gelre. Het debuterende team werd met een straatlengte voorsprong kampioen en wist alle wedstrijden te winnen. Roberto bleef zelfs individueel ongeslagen.

In de tweede klasse bij de Maas en Waalse Tafeltennisbond ging de strijd om de titel lang gelijk op. Halverwege de competitie konden bijna alle teams nog kampioen worden. Maar dankzij een 9-1 overwinning in de slotwedstrijd grepen Amy Magnée, Xandra Teunissen, Anthony van Wijk, Gerard Kooimans, Anneke Olthof en Maarten van Oijen de titel. Het zestal mag volgend jaar het geluk gaan beproeven in de hoogste klasse van Maas en Waal.

De tweede klasse van de MWTB zal echter niet zonder Tik Hard-team gespeeld worden, want het tweede team van de Wamelse club greep eveneens op de slotdag de titel. De ploeg met Wim Visée, John en Finn Roos, Lindsay Eskens en Remco Homberg liet er in een direct duel met concurrent ATC geen misverstand over bestaan wie de terechte kampioen is. Met een 10-0 overwinning werd de titel en promotie naar de tweede klasse in Maas en Waal veilig gesteld.

Tijdens de traditionele seizoensafsluiting bij Tik Hard werden de kampioenen in een kerstig sfeertje gehuldigd. Er was luid applaus en een cadeautje van de club voor de spelers. De tafeltennissers mogen nu van de feestdagen genieten en zullen begin januari weer hun batjes oppakken.