Buurt Vervoer Beuningen tijdens de koude donkere wintermaanden

Algemeen

BEUNINGEN - Buurt Vervoer Beuningen vervoert met twee elektrische voertuigen, bestuurt door vrijwillige chauffeurs, (kwetsbare) inwoners van Beuningen, binnen de gemeente Beuningen, van deur tot deur.

Koning Winter kan ieder moment Nederland overvallen. Kou, sneeuw en ijs horen daarbij. Iedereen kan een witte kerst waarderen. Maar bij winter horen ook minder prettige omstandigheden als sneeuw, ijs en gladheid. Onze voertuigen zijn licht van gewicht, hebben brede banden en worden elektrisch aangedreven. Hierdoor zijn deze auto's gevoeliger voor het doorslippen van de wielen. Er kunnen zich dan risicovolle situaties voordoen.

De veiligheid van de klanten staat voorop. Natuurlijk geldt dit ook voor onze vrijwillige chauffeurs en de medeweggebruikers. Op het moment dat het niet verantwoord is en de veiligheid in gevaar komt, gaan de auto's niet rijden. Uiteraard worden de klanten die een rit hebben gepland zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Als het KNMI waarschuwt voor sneeuw, gladheid, extreem weer en/of een code oranje of rood afgeeft, wordt er sowieso niet gereden.

Voor meer informatie zie www.buurtvervoer.nl of belt u naar 024-7370555 dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur bereikbaar. Natuurlijk kunt u ook altijd Stichting Perspectief bellen 024-6750939.