Afbeelding
Foto: Crematorium de Linge

Herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden

Algemeen

TIEL - Coöperatie DELA houdt op vrijdag 30 november een bijeenkomst voor iedereen die een dierbare wil herinneren. De bijeenkomst is bedoeld om een moment stil te staan en vooruit te kijken. De bijeenkomst vindt plaats in crematorium en uitvaartcentrum de Linge, Medelsestraat – Oost 20 in Tiel en begint om 20.00 uur.

Wanneer we afscheid nemen van iemand die ons lief is, hebben we behoefte om de herinneringen aan diegene vast te houden en te delen. Coöperatie DELA helpt nabestaanden in een verdrietige periode de draad van het leven weer op te pakken. Het levend houden van herinneringen door middel van een bijeenkomst, draagt daaraan bij. Voor iedere overledene wordt er een kaarsje aangestoken, er worden gedichten en verhalen voorgedragen en is er livemuziek (piano en zang). Bezoekers worden ontvangen met koffie en thee.

Aanmelden
Iedereen is van harte welkom. Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om samen terug te kijken op de tijd die is geweest en de mooie herinneringen te delen. Dat geeft kracht om weer verder te gaan. Aanmelden kan tot 29 november via www.dela.nl/inschrijventiel of tijdens kantooruren via telefoon 0402601601. U kunt dan vragen naar Roger Dautzenberg.

DELA
Circa 145 vestigingen, 2.400 medewerkers, 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 80 jaar tegen een eerlijke prijs met een begrafenis of crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland. www.dela.nl