Sprokkeltuin Winter Fair

Algemeen

BEUNINGEN - Op zondag 16 december wordt voor de eerste keer de Sprokkeltuin Winter Fair gehouden in de tuinen van B&B De Sprokkeltuin in Beuningen.

Tussen 12:00 en 17:00 uur is eenieder van harte welkom, de entree is gratis. Zowel buiten als binnen zijn er diverse kraampjes, een dierenweitje, vuurkorven, uiteraard warme choco en glühwein. Tijdens de middag worden er live kerstliederen gezongen door een koor. Voor kinderen is er een springkussen en marshmallows om in het kampvuur te houden, oftewel de fair is een leuk uitje voor het hele gezin.

"Het idee is ontstaan, omdat wij iets leuks en gezelligs voor mensen uit Beuningen wilden organiseren. Even gezellig samen zijn met een drankje en een hapje, bekenden zien of juist kennis maken met onbekenden. En als iemand alleen maar even langs de kraampjes wil lopen, dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn kraampjes met kleding, tassen, accessoires, sieraden, jam en walnotenolie uit eigen tuin, kerstkransen et cetera", aldus organisator Yvo Wijlhuizen.

De Winter Fair vindt plaats op de Van Heemstraweg 32 in Beuningen. Komt u met de auto? Dan kan er geparkeerd worden bij Begraafplaats Haaghove en het Gemeentehuis.

Meer info: B&B De Sprokkeltuin, Yvo Wijlhuizen, Van Heemstraweg 32, 6641 AD Beuningen. E: info@desprokkeltuin.nl, T. 06 537 22 785.