Activiteiten van Tellus Storytelling in de Culturele Broedplaats in Wijchen

Algemeen

WIJCHEN - Op vrijdag 2 november begint de LegendeBende. Verhalenverteller Paul Groos van Tellus Storytelling laat kinderen van 8 tot 14 verhalen beleven. In het VerhalenLokaal in de Wijchense Culturele Broedplaats kunnen kinderen de hele middag zich laten onderdompelen in verhalen.

De verhalenverteller vertelt verhalen en daarna mag je verhalenspellen spelen, knutselen, zelf verhalen bedenken en nog veel meer. Je mag zelf bedenken hoe het verhaal afloopt! Dat kan allemaal bij de LegendeBende! Smaakt de eerste bijeenkomst naar meer? Het hele schooljaar zijn er bijeenkomsten van de LegendeBende, meestal op de eerste vrijdag van de maand. Elke keer andere verhalen en andere activiteiten. Doe mee. Vrijdag 2 november, 15.00 uur tot 17.00 uur, Culturele Broedplaats, Kraaijenberg 8020 in Wijchen. Een keertje meedoen kost 7,50 euro. Meer informatie? verteller.paul@gmail.com.

Zaterdag 3 november. Kort na Halloween. De spoken zitten nog in de lucht. En in het VerhalenLokaal in de Wijchense Culturele Broedplaats zijn ze nog lang niet weg. Daar vertelt verhalenverteller Paul Groos de hele avond verhalen uit zijn omvangrijke horror-repertoire. Om nog even na te griezelen. Durf je daarna nog in het donker naar huis? Kom huiveren bij verhalen over kannibalen, ellendige legenden en spookachtige sagen. Zaterdag 3 november, 20.00 uur tot 22.00 uur, Culturele Broedplaats, Kraaijenberg 8020 in Wijchen. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld. Die kan ook worden gegeven met de Givt-app of met pin. Er is maar plek voor 50 personen, dus wie het eerst komt… Meer informatie of een plek reserveren? verteller.paul@gmail.com.