Fem en Chloë op het podium. Niet op de foto: Elise.
Fem en Chloë op het podium. Niet op de foto: Elise. Foto: M. Hopman

Succesvolle eerste seizoenswedstrijd Cadans Synchroonzwemmen

BEUNINGEN - Cadans Synchroonzwemmen heeft zaterdag 6 oktober met 28 zwemsters deelgenomen aan de eerste figurenwedstrijd van het seizoen regio Oost/Noord in Zwolle. Omdat sommige meiden voor het eerst een wedstrijd zwommen, of in een nieuwe categorie zwommen werden ze vergezeld door vele supporters. Er kan tevreden op deze seizoenstart teruggekeken worden!

In de categorie 1 werd het hele podium door Cadans bezet! Fem werd eerste, Chloë tweede en Elise derde. Fenne en Noa haalde een mooie 5e en 8e plaats! Allemaal in de top 10.

In de categorie 2 behaalde Saar een mooie 5e plek, Aimy een 7e plek, Rosanne 11e en Sanne door een foutje helaas 30e.

Ook de Age 1 haalde mooie resultaten. Noah is 7e geworden, Jane 12e, Froukje 14e, Bindi 19e, Amber 21e en Mees 32e. Zij hebben allemaal hun 2e limiet gehaald en mogen later dit seizoen deelnemen aan de Synchrobeat, het jeugd NK! Rosanne en Aimy zijn nieuw in de categorie en hadden toch een mooie 43e en 54e plek. Sherlize werd 53e.

Bij de Age 2 werden 2 medailles mee naar huis genomen en wel de 2e en 3e plaats voor Ilse en Nèwa. Pauline werd 5e, Marit 6e, Esther 9e, Ilyana 10e, Auke 16e, Feija 23e, Sterre 25e, Lisanne 32e. Sanne is ook nieuw in deze categorie en heeft toch een 53e plek behaald. Sterre haalde hiermee haar Age 2 diploma en haar eerste limiet voor de Synchrobeat. Ilyana, Auke en Lisanne hebben hun tweede limiet behaald, de andere meiden hadden deze al!

Voor de junioren hebben Pleun en Zody gezwommen. Pleun werd 12e en Zody werd 22e. Pleun heeft haar tweede NK limiet behaald.