Nadine van der Wielen tijdens de opening van Made by Keet in Druten.
Nadine van der Wielen tijdens de opening van Made by Keet in Druten. Foto: Marion Arts

Centrumfunctie Drogisterij van der Wielen blijft groeien

Algemeen

DEEST - Met het sluiten van drogisterij D.I.O. viel in Druten een groot assortiment specialistische drogisterijartikelen weg. De in Deest gevestigde Drogisterij van der Wielen vangt dat gat op, en neemt ook enkele nieuwe producten op in het assortiment. Artikelen die voorheen louter verkrijgbaar waren bij D.I.O., en door het verdwijnen van de zaak niet meer verkrijgbaar waren in het Land van Maas en Waal.

'Drogisterij van der Wielen bood al een breder assortiment dan de landelijke drogisterijketens,' legt eigenaresse Nadine van der Wielen uit, 'en daar zijn nu nog meer producten bijgekomen. Een voorbeeld daarvan is de huidverzorgingslijn van Louis Widmer.' Naast de standaard drogisterij artikelen vindt men in de winkel in Deest voedingssupplementen, natuurlijke huid- en haarverzorging, fytotherapie, reformvoeding, superfoods, thee en biologisch brood. Daarbij voorziet Nadine haar klanten van uitgebreid, persoonlijk advies. Ook therapeuten denken graag mee over welke producten het beste zijn voor de klant. 'Service staat hier hoog in het vaandel', aldus Nadine.
De Deestse geeft aan dat deze periode veel mensen informeren naar manieren om het relaxte gevoel van de vakantie vast te houden. 'Wij bieden diverse producten en mogelijkheden om de dagelijkse gang van zaken op een prettige manier weer op te pakken en voort te zetten. In overleg met de klant bekijken wij welke natuurlijke middelen hem of haar in het dagelijks leven kunnen ondersteunen.'

Het assortiment van Drogisterij van der Wielen is overigens ook verkrijgbaar via de webshop www.bewustwinkelen.nl. Wat men vandaag bestelt, ligt morgen klaar in de winkel, en kan op elk moment worden afgehaald en betaald. En uiteraard staat ook dan een kop koffie of thee klaar. Zie ook: www.drogisterijvanderwielen.nl.

Door André Janssen