Afbeelding
Foto: Perspectief Beuningen

Speciale activiteiten voor senioren tijdens kermis Winssen

Algemeen

WINSSEN - Stichting Perspectief en de Seniorenvereniging Winssen organiseren enkele leuke activiteiten op maandag 14 en dinsdag 15 augustus voor senioren. Iedereen kent nog wel de gezellige kermisdagen van vroeger. Bijna iedereen nam vrij. De cafés en danstenten puilden uit. Deze ouderwets gezellige tijd wil men een klein beetje terughalen.

Op 14 augustus van 14.00 tot 18.00 uur is er een speciale kermis-dansmiddag voor senioren met live muziek van toporkest Jersey. Zij spelen (dans) muziek uit vervlogen jaren. Dit alles in muziekcentrum Ulto, Notaris Stephanus Roesstraat 3, 6645 AD Winssen. De entree is 5 euro voor leden seniorenvereniging en 7,50 euro voor niet-leden. Dit is inclusief twee gratis consumpties. Meer info hierover op www.seniorenwinssen.nl.
15 augustus is de laatste dag van de Winssense kermis. Deze wordt van 10.00 tot 12.00 uur opgeluisterd met een zomerse liedjesochtend. Dit met medewerking van de trekzakmuzikanten 'de Amaretto's' in de Salon, Molenstraat 2 te Winssen. Bij goed weer strijkt men neer op het terras van dorpshuis de Paulus. De Amaretto's zullen deze ochtend een afwisseling van luister- en meezingliedjes verzorgen. De entree is gratis. Voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Aansluitend kunt u vanaf 12.00 uur in de Salon aanschuiven voor een speciaal Kermismaaltijd met onder meer de ouderwetse 'dikke soep', koude schotel met diverse salades en belegde broodjes en ijs als dessert. Aanmelding hiervoor uiterlijk 11 augustus 11.00 uur bij Perspectief, Beuningen, telefoon 024 675 0939.