Afbeelding
Foto: Cadans

Seizoensafsluiting Cadans

Algemeen

BEUNINGEN - Ter afsluiting van het uitvoeringen seizoen hebben de zwemsters van Cadans deelgenomen aan de Synchrobeat en NK Combo in Hoofddorp. De 9 Age 2 zwemsters (Esther, Ilyana, Pauline, Auke, Pleun, Newa, Ilse Marit en Zody) mochten starten met een techniekwedstrijd, waarvan de resultaten soms wat tegenvielen. Hierna mochten Rosa en Sterre van de Age 1 hun techniekwedstrijd doen, wat ze netjes deden. De Age 2 wist zich met hun groep te plaatsen voor de finale van de uitvoeringen de dag erna. Hier zwommen ze een zeer goede uitvoering waarmee ze na een spannende strijd een 6de plaats behaalden. De trainsters Sharon, Lotte, Natascha, en Noëlle hebben goed werk verricht dit seizoen en mooie uitvoeringen gemaakt.

De zwemsters van de Combo (Chanine, Maud en reserve Noëlle) zwommen in de Startgemeenschap Cadans- Polar Bears naar een 9de plaats (van 19 groepen). Het aantal gezamenlijke trainingen was minimaal maar trainsters Janneke en Joan hebben een prachtige combinatie neergezet.

De allerlaatste wedstrijd was een limietwedstrijd in Heerenveen. Hier mochten de age 1, 2 en junioren alvast voor volgend seizoen hun diploma's en limieten proberen te halen. Bij de Age 1 werd Jane 2de en haalden Noah, Amber, Froukje, Bindi en Mees een limiet. Froukje en Noah haalden ook hun diploma. Sherlize haalde dit nog niet. Noah, Froukje Bij de Age 2 werd Ilse 1ste, Newa 3de en werden er limieten gehaald door Pauline, Marit, Esther, Ilyana, Auke en Lisanne. Ook haalde Lisanne haar diploma. Feija en Sterre hadden een goede wedstrijd, maar haalden geen limiet. Pleun en Zody zwommen voor het eerst bij de junioren. Pleun haalde haar limiet, Zody net niet.

Aankomende zondag gaan alle zwemsters nog een keer hun uitvoeringen laten zien in zwembad de Plons in Beuningen. Vanaf 17.30 zijn belangstellenden welkom om te komen kijken onder het genot van een drankje.

Afbeelding
Afbeelding