Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Kleuterstormbaan in de natuur

Algemeen

BEUNINGEN - De uiterwaard aan de Waal is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn op 27 juni voor kinderen van 4 tot 7 jaar een parcours uit dwars door het natuurgebied. Om het helemaal spannend te maken komt er ook een touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is er een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de andere lopen? En welk kind kan het verste een kiezel in de Waal gooien? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen? Of met zand de mooiste koekjes te bakken? Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen? En wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? En met mooi weer is er een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen, en iedereen krijgt na afloop een prijsje. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen en Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.

Waalwoemi: Kleuterstormbaan, woensdag 27 juni inloop tussen 14.00 tot 15.00 uur, einde 16.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 30 kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Kosten 2,50 euro. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.