Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Zevende editie Boveneinds Boeltje

Algemeen

BOVEN-LEEUWEN - De zevende editie van het Boveneinds Boeltje werd gehouden op zaterdag 2 juni. Het bestuur en de activiteitencommissie hebben voor zaterdag 2 juni alles uit de kast gehaald om er een geslaagd evenement van te maken, omdat er tevens het  tienjarig bestaan van Le Moulin gevierd werd.

Alle deelnemers werden bij aankomst verwelkomd met koffie en krentenbrood en tijdens de pauze waren er twee bekende accordeonisten uit Maas en Waal Tineke Kusters en Jan van Eck bereid gevonden op te treden. De aankleding van het terrein werd geregeld en een team van vrijwilligers zorgden dat de banen bij de kerk en in het park Groenewoud er netjes bij lagen. Het presentje voor de deelnemers was er en de bekers voor de winnaars waren ook op tijd. De wedstrijden werden om half elf begonnen met een klein regenbuitje, waarna het de hele dag droog bleef met een aangename temperatuur. Om een uur werd er dus de pauze ingelast waarin de lunch werd gebruikt, verzorgd door het team van D´n Dulper wat hiervoor een speciale kortingskaart had voorzien. Tijdens deze pauze werd dus de muziek verzorgd door voornoemd duo welk optreden door iedereen werd gewaardeerd.

Na deze pauze werden de laatste wedstrijden uitgespeeld. De voorzitter kon als afsluiting de derde prijs uitreiken aan Hans en Sarina Blom, op de tweede plaats kwamen Truus van Oijen en Ria Rood, maar overduidelijk waren Hans Juckers en Theo Geitenbeek  de winnaars van het 7e Boveneinds Boeltje. Als laatste kan nog vermeld worden dat de beruchte Fanny, die niemand mee naar huis wil nemen, toch uitgereikt werd aan Riet Peters en Ad Werkhoven die de meeste minpunten(34) bijeen sprokkelden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding