Afbeelding
Foto: stichting SDV/Feestweek Deest

Verslag feestweek Deest

4 sep, 13:54 Algemeen

DEEST - Feestweek Deest kende ook dit jaar diverse activiteiten. Op 23 augustus begon het activiteitenprogramma met een zeer druk bezochte Superbingo.

Uit Deest, maar vooral uit heel Maas en Waal en zelfs uit Elst, kwam men voor een gezellig avond bingoën. De hoofdprijs bleef wel in Deest; Babs Peters ging er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor. Tijdens het regionaal Darttoernooi bezweken helaas de beste darters uit Deest. De hoofdprijs ging naar Frank Visser uit Siebengewald. De verliezersronde werd gewonnen door Emil Lamers. De Wisselbeker is nu een jaar in het bezit van Just-In in Nieuw Bergen.

Jeugdplaybackshow
De Jeugdplaybackshow op vrijdagavond was heel speciaal. De burgemeester Lucien van Riswijk was deze avond 'Jacques d'Ancona', oftewel jurylid. Dit deed hij samen met Rene en Joanieke. Zoals de burgemeester aangaf heeft hij deze avond ontzettend genoten van de mooie optredens en was hij erg te spreken over het talent dat in Deest woont. Uitslag van de onderbouw; 1e plaats; Jenny met Taylor Swift en 2e plaats; Niek met 5 Finger Death Punch. Voor de bovenbouw; 1e plaats; Milan, Zoe, Jill, Nena, Lieke, Kick en Jenna met Bruno Mars en 2e plaats; Mila met Meghan Trainor. De aanmoedigingsprijs voor dit jaar was voor Maud met haar optreden als Katy Perry.

Helaas geen drukke avond zaterdagavond, maar wel een ontzettende gezellige avond samen met topband Broadway en FeestDJ Joey. Zondag tijdens de Toeristische Markt was het gezellig in het centrum, met diverse activiteiten en een samenzijn op het Trefpuntplein. Voor de kinderen was er veel te doen voor de kinderen, waaronder schminken, draaimolen en glittertattoo's zetten. Uiteraard was er ook gezorgd voor sfeervolle muziek. Stichting SDV/Feestweek Deest bedankt alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers.

!
Digitale krant