Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Derde inspiratiecafé 'Gezondheid Centraal aan de Waal'

Algemeen

EWIJK - Op donderdag 14 september vindt het 3e inspiratiecafé plaats.

Het thema is "Gezondheid Centraal aan de Waal" en voor dit inspiratiecafé is spreker Chantal Walg uitgenodigd. Ook zal Barbara de Meijer van de GGD Gelderland Zuid vertellen over de uitkomsten van de gezondheidsmonitor.

Chantal Walg adviseur publieke gezondheid/preventie neemt u mee in een lezing waarbij Gezondheid centraal staat. Als gezondheidswetenschapper, maar ook als verpleegkundige heeft zij binnen verschillende onderdelen van de gezondheidszorg ervaring opgedaan. Chantal heeft een passie voor het verbinden van losse onderdelen binnen de gezondheidszorg en het zoeken naar de gemene deler. Haar boek "Gezondheid Centraal: opschudding in de gezondheidszorg" over een samenleving die toe is aan een andere manier van denken over gezondheid en gezondheidszorg en de opschudding die nodig is om dit te bereiken, is daarvan het resultaat.

Na een korte pauze kunnen bezoekers deelnemen aan één van de drie workshops:

Workshop 1: Fitkuur
Workshop 2: Gezondheidsladder
Workshop 3: Van anders denken naar ook anders doen

Het inspiratiecafé vindt plaats in MFA 't Hart in Ewijk van 19.30 uur tot 22.00 uur. De entree is gratis. Graag vooral aanmelden via gezondaandewaal@gmail.com.