Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

Einde Dreumelse kindervakantiedagen

Algemeen

DREUMEL - Donderdag 20 juli was het alweer de laatste dag van de Dreumelse kindervakantiedagen. De organisatie en de kinderen kijken terug op een zeer geslaagde editie.

De laatste dag begon die ochtend al vroeg met een speciale activiteit voor de allerkleinsten, met mooie verhalen over cowboys en indianen. Daarna ging het programma voor de "grote kinderen" weer door. Er werden veel nieuwe spelletjes gedaan, zoals spoorzoeken. Het spoor leidde tot in het centrum van Dreumel, wat goed uitkwam vanwege het ijsje dat ze nog van hun sponsor ( Hart van Dreumel) tegoed hadden. Na het verkoelende ijsje keerde de groep weer terug naar de "basis", waar een variant op het sjoelspel werd gespeeld. Maar er was ruimte voor meer spellen, zoals het spannende appelhappen. De deelnemers moesten met hun handen geboeid op hun rug een appel uit een speciekuip happen. De een was hier handiger in dan de andere.

Tegen 16.00 uur kwam er een heuse frietwagen het terrein op rijden en konden de kinderen zoveel friet en snacks eten als ze maar lusten. De spelletjes waren echter nog niet voorbij. Een van de grappigste spellen die dag was het was dat de volwassen begeleiders vragen moesten beantwoorden in een quiz. Wie het antwoord niet goed had kreeg een slagroomtaart in het gezicht gegooid, tot grote hilariteit van alle aanwezigen. Sommige overleefde die gooi spectaculair door het ontwijken van de taart.

Tegen 18.00 u begon er een echte parade met verklede groepen. Meer dan 11 groepen deden mee aan de parade, van cowboys uit het wilde westen tot stierenvechters uit Spanje.

Na de prachtige parade kwam dan het onvermijdelijke einde van deze 3 geweldige kindervakantiedagen. Het bestuur bedankt iedereen die ook maar wat heeft bijgedragen aan het doen slagen van het evenement en hoopt volgend op weer een succesvolle editie.

Zie hieronder een fotoverslag van de laatste kindervakantiedag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding