Avondwandelvierdaagse Dreumel.
Avondwandelvierdaagse Dreumel. Foto: Henk van Coolwijk

Veertig jaar wandelplezier in Dreumel

Algemeen

DREUMEL - Inwoners van Dreumel vieren feest. Van 19 tot en met 22 juni vindt in het dorp voor de veertigste keer een Avondwandelvierdaagse plaats. Het comité pakt daarom uit en laat de bijzondere mijlpaal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Niet alleen zijn de routes van de 3, de 5 en de 10 kilometer aangepast. Ook heeft het comité, naast een leuke verrassing, een lekkere traktatie in petto voor de wandelaars. Voor de wandelaars tot zes jaar is er een kleurwedstrijd. Tijdens de wandeling wordt het wandellegioen bovendien getrakteerd op vrolijke klanken van het alom bekende dweilorkest Nood Zat.
De dorpsfotograaf zorgt voor leuke kiekjes van de wandelaars, die dat willen, op een leuke plek in Dreumel.

Rolstoelers
Sinds 2002 zijn ook rolstoelers van harte welkom bij het wandelevenement.
Een twintigtal rolstoelers vanuit verzorgingshuis St. Barbara in Dreumel nemen al ruim vijftien jaar deel aan de plaatselijke avondwandelvierdaagse, onder begeleiding van eigen begeleiders. Die begeleiding is, gezien de route, nadrukkelijk aan te raden.

Op de Facebook-pagina van de Dreumelse Avondwandelvierdaagse is een inschrijfformulier te downloaden, evenals een kleurplaat voor de kleurwedstrijd. Door dit inschrijfformulier wordt de wachttijd voor inschrijvingen verkort. Inschrijven kan echter ook op 16 juni van 14.00 tot 16.00 uur en op 19 juni tussen 18.00 en 19.00 uur in Zaal 't Centrum. Meer informatie via tel. 0487-57 22 47.