Afbeelding
Foto: Herrewoarse Motortoer

Herrewoarse Motortoer

Algemeen

HEEREWAARDEN - Op zondag 11 juni wordt de eerste editie van de Herrewoarse Motortoer georganiseerd. De bedoeling is om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Er is een mooie route van ongeveer 200 kilometer uitgezet, die zowel op papier als voor de navigatie beschikbaar is. Iedereen is vanaf 9.00 uur van harte welkom om in te schrijven in het nieuwe restaurant van de camping in Heerewaarden. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Na de inschrijving kan iedereen op eigen gelegenheid en in eigen tempo de uitgezette route rijden, om uiteindelijk weer terug te komen op de camping.

De tocht wordt georganiseerd door Motortoerclub Herrewoare (MTCH). Deze toerclub is vorig jaar ontstaan uit een spontane afspraak om met een aantal Heerewaardense motorrijders een mooie tocht te gaan rijden. Al snel was er een groepsapp en kwamen er steeds meer motorrijders bij die graag een keer mee wilden rijden. De eerste tocht beviel iedereen erg goed en een volgende datum was al snel geprikt. Op dit moment hebben we ongeveer 20 mensen die zich hebben aangesloten. De meesten daarvan rijden regelmatig mee. Er wordt altijd een gezellige dag uit van gemaakt, waarbij de sfeer heel erg ongedwongen is. Uit dit initiatief hebben we het idee opgevat om een toertocht voor alle motorrijders uit het dorp maar ook uit de omgeving te organiseren.

Iedere motorrijder is van harte uitgenodigd om mee te rijden. We vragen een bijdrage van 15 euro per rijder. Iedere inschrijver krijgt daarvoor vier consumptiebonnen die bij terugkomst in zijn te wisselen voor eten en drinken in het restaurant van de camping. Voor meer informatie, mail naar info@mtch.nl.