Afbeelding
Foto: SP

Emile Roemer reikt prijzen Schoolvoetbal Beuningen uit

Algemeen

BEUNINGEN - In de afgelopen weken heeft de jeugd uit groep 7 en 8 van de basisscholen Beuningen in diverse poules zijn uiterste best gedaan om zich in de finales van het Schoolvoetbaltoernooi Beuningen te voetballen. Uiteindelijk zijn er 4 meidenteams en 4 jongensteams zo ver gekomen dat zij in de finales staan. Niemand minder dan SP-leider Roemer zal de prijzen uitreiken.

Bij de meiden zijn dat de teams van De Kameleon, De Peppel, De Hoeven en De Triangel. Bij de jongens hebben De Reuzepas, De Ruyter, De Hoeven en De Wegwijzer zich in de finales gespeeld. De finales worden op 20 april 2017 gespeeld op sportpark De Kamp van v.v. WVW te Weurt. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur.

Zoals ieder jaar is de organisatie er ook dit jaar weer in geslaagd om een prominente persoonlijkheid, te weten Emile Roemer, uit te nodigen om de prijzen uit te reiken. Na de verkiezingen voor de Tweede Kamer zal de SP-leider voor de kinderen zeker geen onbekende zijn. Roemer heeft in het verleden als leerkracht les gegeven aan de toenmalige school 't Schrijverke te Beuningen en vindt het erg leuk om weer eens terug te zijn in Beuningen.