Afbeelding
Foto: Marieke Korsten

Hockeyclub Druten start met hockeyschool

Algemeen

DRUTEN - Sinds afgelopen week is bij Hockeyclub Druten in samenwerking met HockeyWerkt de Hockeyschool gestart. De Hockeyschool biedt hockeyende kinderen tot en met de B-categorie net iets meer.

Tijdens de tien trainingen ligt het niveau hoger en staat voornamelijk de techniek van de hockeyers centraal. Door de kleinere trainingsgroep, tien kinderen per trainer, krijgt iedereen meer individuele aandacht.

Het organiseren van de Hockeyschool is niet de eerste samenwerking die HC Druten aan is gegaan met HockeyWerkt. Sinds dit seizoen zijn meerdere trainers van de organisatie actief bij HCD, waaronder één op woensdagavond die de trainers van de Jongste Jeugd begeleid. Door de samenwerking met HockeyWerkt en het opzetten van de Hockeyschool treedt HCD een volgende fase met de jeugd in, waarbij in de komende jaren gestreefd wordt naar het verhogen van het hockeyend vermogen van de leden.

De trainingen zitten vol, maar inschrijven voor de wachtlijst voor de trainingen op donderdagavond is nog wel mogelijk. De school is niet alleen voor leden van HCD. Alle hockeyers tot en met de B-categorie uit de omgeving zijn welkom. Inschrijven kan via www.hockeywerkt.nl.