Het team van Herckenrath Fietsplaza uit Horssen.
Het team van Herckenrath Fietsplaza uit Horssen. Foto: John van Gelder

Restyling Herckenrath Fietsplaza gereed

Algemeen

HORSSEN - Op 28 maart is het zover: dan heropent e-bikespecialist Herckenrath Fietsplaza haar deuren, na een complete restyling.

Van Maas en Waal tot Nijmegen en omstreken: voor fietsliefhebbers is Herckenrath Fietsplaza in Horssen een begrip. Toch vond de familie Herckenrath het tijd om een frisse wind door hun zaak te laten waaien. En het mag gezegd worden, het resultaat mag er zijn: Herckenrath heeft een frisse nieuwe look, met een overzichtelijke indeling.

Herckenrath Fietsplaza is een e-bike én highspeed-specialist en dus zijn er een shop-in-shop voor het Zwitserse merk Stromer, Riese & Müller en Koga. Maar ook van merken zoals Pegasus, Trenergy en Cortina zijn zeer veel modellen aanwezig.

Hoog serviceniveau
Een hoog serviceniveau aan huis, dat is wat Herckenrath nastreeft. Met vier gediplomeerde monteurs die regelmatig bijscholing volgen moet dat zeker goed komen. En 'aan huis' betekent dat ook echt: mocht uw fiets een servicebeurt nodig hebben of er is iets mee dan komt Herckenrath uw fiets ophalen en weer afleveren.

Private label fiets
Samen met een aantal partners heeft Herckenrath ook een eigen 'private label' fiets ontwikkeld: de Lugano Elo Deluxe. Deze betrouwbare en sportieve e-bike is vanaf mei leverbaar. Ook is de eigen testbaan weer open, zodat de klant ter plekke kun uitproberen welke fiets bij hem of haar past. De proefrit geldt voor alle fietsen, of dat nu een e-bike, highspeed fiets, een occasion of een 'normale' fiets is.

Acties
In verband met de heropening van het Fietsplaza lopen er verschillende acties bij Herckenrath. Zo kan tijdelijk iedereen die een nieuwe e-bike aanschaft kiezen uit twee gratis extra's: twee jaar gratis verzekering tegen diefstal/casco (zonder inruil) óf een gratis Thule-fietsendrager ten waarde van 599 euro. Vanaf dinsdag 28 maart tot en met 1 april is het een feestweek bij Herckenrath. Er zijn leuke acties met als hoofdprijs een fiets.

Door Hein Baks