Stan van den Dobbelsteen (links) en Jos van Wamel (rechts) met hun 'secretaresse' (zittend).
Stan van den Dobbelsteen (links) en Jos van Wamel (rechts) met hun 'secretaresse' (zittend). Foto: John van Gelder

Maas en Waalse herenzitting in Metropole strak uitverkocht

Algemeen

DRUTEN - De Maas en Waalse herenzitting, die op zondag 26 november plaatsvindt in Automuseum Metropole, is strak uitverkocht. De vierhonderd kaarten voor het mannenevenement werden in recordtempo verkocht, zo melden organisatoren Jos van Wamel en Stan van den Dobbelsteen. 

De eerste editie, vorig jaar, werd een doorslaand succes. Tijdens de eerste editie, die werd gehouden in De Rosmolen in Beneden-Leeuwen, heerste een groot gevoel van saamhorigheid bij de gasten, die uit heel Maas en Waal gekomen waren. Reden voor Van den Dobbelsteen en Van Wamel om de oorspronkelijke Herenzitting Lauwe om te dopen in Herenzitting Maas en Waal. Daarmee willen zij het evenement toegankelijker maken. Het idee is om het evenement in de toekomst afwisselend in Beneden-Leeuwen en Druten te organiseren.

Net als vorig jaar houden de mannen het programma van de Herenzitting strikt geheim, maar zeker is in ieder geval dat de vierhonderd mannelijke gasten ook dit jaar kunnen gaan genieten van verrassing op verassing. Buiten een spectaculair programma, bestaande uit unieke en opvallende acts, biedt de tweede editie van de Herenzitting nu nóg meer voor mannen. Het meest bijzonder is waarschijnlijk de nieuwe locatie, waar gasten zich kunnen vergapen aan de meest uiteenlopende bolides uit de omvangrijke privécollectie van Frans van Haren.