Dj Tony Star
Dj Tony Star Foto: Tony Star

Openingsfeest Jeugd Activiteiten Centrum Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Het gloednieuwe Jeugd Activiteiten Centrum in Beuningen opent zaterdag 25 maart haar deuren. Het centrum, gevestigd op Rijstveld 4, is er voor alle jeugd uit de gemeente Beuningen van zes tot drieëntwintig jaar. Tijdens de opening is publiek van alle leeftijden welkom.

Voor het openingsfeest wordt groots uitgepakt. Om 14.00 uur is er een officieel moment, waarop wethouder Piet de Klein het centrum opent, gevolgd door een act. Vervolgens is er de kans om het centrum te bezichtigen en deel te nemen aan workshops, waaronder dj, beauty en graffiti workshops. De workshop worden gegeven in twee rondes; de eerste tussen 15.00 en 17.00 uur en de tweede tussen 18.00 en 20.00 uur. Voor de eerste 100 gasten is er tussen 17.00 en 18.30 uur een gratis frietje en snack.

Meet & greet
Vanaf 20.00 uur barst het avondprogramma los en treden er diverse dj's op; Benjamin Bogart, dj Royinho en dj Mats. De hoofd-act van de avond is dj Tony Star, oftewel Sterretje van het bekende tv-programma 'Oh Oh Cherso'. Er worden deze avond twintig meet & greets verloot worden met Sterretje. Je maakt kans op een van de meet & greets door je naam te appen naar 06-22 09 37 73. Hiermee ontvang je een unieke code. Voor de avond geldt: vol = vol. Wil je zeker zijn dat je naar binnen kunt? Stuur een app-je of sms. Aanmelden is niet verplicht, maar wel aan te raden.