Het team van keurslagerij Lemmers.
Het team van keurslagerij Lemmers. Foto: Markeon

Keurslagerij vernieuwd en toekomstbestendig

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Nu de laatste stofwolken zijn verdwenen, de gloednieuwe tegels flink zijn afgesopt en de winkel opnieuw is ingericht, staat het complete team van Keurslagerij Lemmers door Maarten gereed voor een hernieuwde kennismaking met de consumenten uit de regio.

Enthousiast wijst eigenaar Maarten Kocken tijdens een rondleiding naar de open werkplekken en de nieuwe routing in de winkel. Hoewel het karakter van het pand onaangetast bleef, is er intern veel veranderd en is de houdbaarheidsdatum van het pand met vele jaren verlengd. 'We hebben vooral ingezet op open werkplekken zodat de consument ziet wat er gebeurt en hoe onze producten worden bereid. We laten graag zien dat we met eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten werken,' zo vertelt de jonge ondernemer, die nog maar drie jaar geleden de speciaalzaak overnam van André Lemmers. 'Toen hebben we de winkel een klein beetje aangepast en zijn we slechts enkele dagen gesloten geweest. Nu was het noodzakelijk om langere tijd te sluiten omdat ook het leidingwerk moest worden aangepakt. Het vertrouwen is verder uitgebouwd evenals het assortiment.'

De branchevereniging voor slager s, de K.N.S. heeft de slagerij en de regio doorgelicht en geconstateerd dat de slagerij met de invulling van de streekfunctie levensvatbaar blijft. Wel werd er advies gegeven om het interieur te vernieuwen en daaraan is al snel gehoor gegeven. Vanaf donderdag 16 februari opent de vernieuwde slagerij en kan men getuige zijn van nieuwe vitrines met ruime keuze in kant-en-klare maaltijden, huisgemaakte vleeswaren, traiteurproducten, vlug-klaar-producten en mooie vleesproducten. In het veelzijdige randassortiment worden ook vers gesneden groenten en kruiden aangeboden. Vertrouwde elementen zoals de gemoedelijke sfeer en de deskundige bediening zijn gebleven. Keurslagerij Lemmers door Maarten is met deze grootse vernieuwing beslist een herontdekking waard.