Chris Godthelp en zijn hoofdtrainer Voetbal+ Arjan Rijkens.
Chris Godthelp en zijn hoofdtrainer Voetbal+ Arjan Rijkens. Foto: v.v. Beuningse Boys

V.V. Beuningse Boys verwelkomt 30e Voetbal+ lid

Algemeen

BEUNINGEN – Ruim anderhalf jaar na de start verwelkomt voetbalvereniging Beuningse Boys haar 30e lid bij het Voetbal+. Een nieuwe voetbaltak voor voetballers met een lichamelijke-, verstandelijke-, en/of sociaal emotionele beperking, die niet goed mee kunnen komen met leeftijdsgenoten binnen een regulier voetbalteam.

Het Beuningse initiatief bleek een schot in de roos te zijn. Anderhalf jaar na de start trainen en spelen nu wekelijks 29 voetballers onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers. De 10-jarige Chris Godthelp is sinds deze maand nummer 30. Na eerst een paar proeftrainingen te hebben bijgewoond, gevolgd door gesprekken met hoofdtrainer Arjan Rijkers, werd hij onlangs ingelijfd. 'Vroeger mocht ik vaak niet mee doen en nu krijg ik de kans om mijn favoriete teamsport te doen.'

Voor meer inlichtingen over Voetbal+ bij de Beuningse Boys kan men contact opnemen met Henri Bakhuis via e-mail voetbalplus@beuningsboys.nl of kijk op de website van Beuningse Boys www.beuningseboys.nl.