Unitas'28 kampioen
Unitas'28 kampioen Foto: Marco Brands

Unitas'29 JO11-2 kampioen

DRUTEN - Op sportpark De Gelenberg is Unitas'28 JO11-2 kampioen geworden na een 4-8 zege op DIO'30 JO11-8. De kampioenswedstrijd werd gespeeld onder grote belangstelling.

Al binnen vijf minuten stond de stond 0-1 op het scorebord, door een fraaie goal van Maks Sittek. Nadat Benjamin Lap en Dylan Brands met mooie treffers de score hadden opgevoerd naar 0-3 vielen er ook doelpunten aan de andere kant. Na de 2-3 was het Senna van Oijen die met een poeier in de hoek voor een veilig lijkende 2-4 ruststand zorgde.

In de tweede helft zorgden Lesley Goyer, Joris de Vree en opnieuw Senna en Benjamin voor nog vier doelpunten, en dat was maar goed ook want de thuisclub scoorde ook nog twee doelpunten. Met een 4-8 eindstand sleepte Unitas'28 niet alleen de winst, maar ook het kampioenschap binnen. Na de huldigingen op het veld, en de uitreiking van de onderscheidingen door jeugdcoördinator Pepijn van Dijk, kon het feest beginnen. Er was onder meer een rondrit door het dorp in Theo´s treintje en een feestje in het clubhuis.