Prinses Blechnum en Prins Niels.
Prinses Blechnum en Prins Niels. Foto: De Vrolijke Golf

Nieuwe prins en prinses voor het Golvenrijk in Deest

14 nov., 10:54 Algemeen

DEEST - In een volledig gerenoveerd dorpshuis 't Trefpunt in Deest is afgelopen zaterdagavond prins Niels d'n Urste geïnstalleerd als nieuwe heerser van het Golvenrijk.

In het dagelijks leven werkt Niels bij Freesmij, is hij getrouwd met Adrienne en trotse vader van Keet. Bij Niels is de carnaval met de paplepel ingegeven, het hele gezin is op een of andere wijze betrokken bij de carnaval in Deest. Vader Jan ging hem voor als heerser van het Golvenrijk. Samen met zijn adjudant Dennis, opperschenker Walter, hofdames Tamara en Cendy en beveiliger Freek staat prins Niels d'n Urste garant voor een knallend carnavalsfeest.

Op zondag was de jeugd aan de beurt, na een aantal optredens was de spanning te snijden in de zaal en kwam prinses Blechnum tevoorschijn als heerseres over het Golfjesrijk. Samen met de adjudante Lynn, pages Su en Robin en niet te vergeten hofnar Joey gaat prinses Blechnum het jeugdcarnaval in Deest weer op de kaart zetten.

Op zaterdag 26 november kan iedereen prins Niels d'n Urste en prinses Blechnum in het dorpshuis 't Trefpunt in Deest vanaf 18.00 uur komen feliciteren.

Digitale krant